IS Göta | Tävling
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Tävling & Träningstävlingar

Kommande tävlingar
Göta Grand Prix

GGP – IS Götas interna träningstävlingar. Genomförs årligen i cupformat och ger alla medlemmar en chans att på ett avslappnat sätt prova på det gedigna utbudet av banlopp.

Övrigt / Arkiv

Sanktionerat tävlingsprogram

Klubben sanktionerar ett flertal tävlingar helt eller delvis, övriga efter diskussion med BG Nilensjö.

Anmäl dig i tid! Inga påminnelser kommer att skickas ut under året!

 

Viktig info från styrelsen och BG angående kulturkontot

Detta är ett ämne som vi fattade beslut om på ett årsmöte. Att lägga energi på att jaga folk som ej utnyttjar en anmäld och betalt plats har vi inte resurser till, men vi har startat ett kulturkonto. Missar du ett lopp på grund av dålig planering, slarv, etc (men inte skador eller sjukdom), så ombeds du betala tillbaka startavgiften till klubben på PG 689356-4, ange ”kulturkonto”, lopp och ditt namn. Jag kommer löpande att informera hur mycket pengar vi har på kontot och de kommer att användas till bra saker; t.ex träningsläger. Detta är upp till var och en, vi jagar inte, men känner du att du inte gjort rätt för dig – sätt in pengar på kulturkontot!