IS Göta | Tävling
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tävling & Träningstävlingar

Innehåll flyttat hit!

Här presenteras både arenatävlingar och andra tävlingar.

Kommande tävlingar
Göta Grand Prix

GGP – IS Götas interna träningstävlingar.

Kostnaden för GGP under 2023 är samma som för 2022, dvs. 100 kr täcker samtliga GGP-lopp under året. När det gäller GGP som även är SkM så gäller följande:

    • Götamedlemmar betalar 100 kr för GGP och DM-avgiften står klubben för
    • Icke-Götamedlemmar betalar 100kr för GGP samt avgift för DM (betalas eventuellt av respektive klubb)

Övrigt / Arkiv
Sanktionerat tävlingsprogram

Klubben sanktionerar ett flertal tävlingar helt eller delvis, övriga efter diskussion med BG Nilensjö.

Anmäl dig i tid! Inga påminnelser kommer att skickas ut under året!

Viktig info från styrelsen och BG angående kulturkontot

Detta är ett ämne som vi fattade beslut om på ett årsmöte. Att lägga energi på att jaga folk som ej utnyttjar en anmäld och betalt plats har vi inte resurser till, men vi har startat ett kulturkonto. Missar du ett lopp på grund av dålig planering, slarv, etc (men inte skador eller sjukdom), så ombeds du betala tillbaka startavgiften till klubben på PlusGiro 689356-4, ange ”kulturkonto”, lopp och ditt namn. Jag kommer löpande att informera hur mycket pengar vi har på kontot och de kommer att användas till bra saker; t.ex träningsläger. Detta är upp till var och en, vi jagar inte, men känner du att du inte gjort rätt för dig – sätt in pengar på kulturkontot!