IS Göta | Götatorpet
77
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-77,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Götatorpet

Sedan sommaren 2012 har IS Göta Friidrott en egen klubblokal centralt i Helsingborg vid Fredriksdal (här). Till klubblokalen tar man sig lätt med bil, buss eller cykel. Parkeringplatser finns det gott om i närheten. Här finns stor gräsmatta för utomhusaktiviteter, grillplats under tak, samlingslokal med plats för ca 80 personer, fullt utrustat kök och två toaletter.

Götatorpet – stora grönytor, grillplats med tak.

Stora salen med plats för ca 80 personer.

Fullt utrustat kök.

Hall/Kapprum med två toaletter.

Uthyrning av Götatorpet – regler och priser

 

IS Göta friidrotts klubbstuga består av en större lokal med tillhörande kök samt två toaletter och vid överenskommelse även tillgång till dusch, träningslokal och omklädningsrum.

I IS Göta friidrotts klubbstuga finns det bord och stolar för ca 60 personer, men finns möjlighet till att sätta in ytterligare 20 platser själv. Köket är utrustat med spis, ugn, kaffekokare. Glas, koppar, diverse skålar, fat och tallrikar och bestick finns också i varierat antal och skick.

De som hyr stugan är ansvariga för att städa den både invändigt och vid behov utvändigt samt lämna den i det skick som den var vid mottagandet. Stugan är utrustad med dammsugare och mopp. Om stugan inte är städad vid överlämning av nycklar har föreningen rätt att behålla depositionen på 1 000 kronor. Rengöringsmedel måste själv medtagas.

I klubbstugan finns brandsläckare och brandfilt vid nödläge.

IS Göta friidrott ansvarar inte för eventuell stöld av kvarlämnade saker i stugan, därför bör alla presenter, stereoutrustning, dryck och mat tas med då ni lämnar lokalen för natten.

Rökning är inte tillåten inomhus. Utomhus slängs fimpar på anvisad plats.

Vid festliga arrangemang ska musik tystna vid 01.00 och stugan ska vara lämnad senast 02.00.  Vid eventuell förstörelse eller skador som kan uppstå på byggnad, möbler eller dylikt har föreningen rätt att behålla depositionen på 1 000 kronor alternativt kräva ersättning för skadans omfattning vid större skador.

Du som hyr stugan måste vara minst 22 år gammal.

Kontaktperson IS Göta friidrott: BG Nilensjö 070-226 99 95, bg.nilensjo@springlfa.se

 

Priser för att hyra Stugan:

 

  • Vardagar mellan 08.00-22.00: 700 kronor
  • Fredag, lördag och söndag 12.00 – 12.00: 2 500 kronor
  • Hela helgen, fredag 18.00 till söndag 22.00: 4 000 kronor

Vid alla ovan nämnda tider lämnas nyckel 12.00 dagen efter. Då ska lokalen vara städad och klar. Deposition 1 000 kronor återlämnas om ingen skada har uppstått på stugan samt att städning är genomförd. Vid sen avbokning (mindre än en vecka) tas halva hyran ut.