IS Göta | Digitalt medlemskort
17328
page-template-default,page,page-id-17328,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Hej alla Götister!

Informationen nedan stämmer förutom att vi ändrat det praktiska. Sedan 2022 så mailas medlemskorten ut som en PDF istället för via Myclub. Denna PDF kan man spara exempelvis i Filer om man har iPhone, eller i Google Drive med offline-åtkomst. Jag har ingen Android men ni som har lurar säkert ut hur man gör där.


Som ni kunde läsa i vårt julbrev så har vi satsat en del på att stärka vårt varumärke och bygga en gemensam kultur. Ett steg i detta är även att skapa medlemsförmåner som gäller för alla medlemmar i hela Göta. Detta område kommer vår sponsorsäljare arbete mer med under 2020, att fylla på med förmåner. Kanske har du något du vill förmedla till över 1200 idrottsintresserade Götister?

För att detta ska fungerar har vi tagit fram ett digitalt medlemskort. Du bör ha ha fått fått ett mejl alternativt SMS från “IS Göta” med en länk till Ditt medlemskort. Har vi inte rätt uppgifter fick du ingenting. Då löser du det själv genom att fylla i dina uppgifter via denna länk. OBS! Klicka endast på länken om Du INTE fått sms eller mejl med medlemskortet.

Medlemskortet laddar du ner, och har i din mobil för att se vilka erbjudanden som finns och sedan kunna visa medlemskortet exempelvis på Team Sportia när du handlar där. Du ser vilka erbjudanden som gäller genom att trycka på “Erbjudanden”. Just nu finns det erbjudande på Spring och på Team Sportia, erbjudanden uppdateras efterhand. Tryck på ”Erbjudanden” för att se vad som gäller:

Det bästa sättet att ladda ned kortet är att spara kortet på din hemskärm – se bilderna nedan. Ikonen på hemskärmen ser då ut som sista bilden nedan.