IS Göta | Barn & Ungdomar
81
page-template-default,page,page-id-81,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Barn & Ungdomar

Vi gillar friidrott och vi tycker om barn som får springa, hoppa och skutta. I vår verksamhet är glädje, utveckling och kamratskap de viktigaste beståndsdelarna.

 

Vi tycker att alla barn har rätt att utvecklas så mycket som möjligt efter sina egna förutsättningar och i sin egen takt. Vi vet om att barnens utvecklingskurvor ser olika ut och vi vill ge alla möjlighet att efter egen förmåga ställas inför utmaningar som leder till att de utvecklar sin förmåga inom friidrotten och bibehåller eller ökar sitt intresse för friidrott. Vi introducerar nya moment och tävlingar efter ålder och mognad.

 

Vi mäter vår verksamhet efter två mått – hur många som deltar och hur länge de är med. I vår verksamhet är engagemang viktigt. Alla barn, ungdomar, deras föräldrar, ledare och funktionärer ska föregå med gott exempel och bidra till föreningens fortsatta utveckling och goda rykte.

Vi har gjort en liten film med det bästa vi har – våra härliga Götabarn som friidrottar på Heden och springer Springtime! Stort tack till Andreas Gartmyr som har filmat och redigerat!

Music by: Philip E Morris https://soundcloud.com/Phillipemorris

Vår verksamhet

Barngruppen

Basen i vår verksamhet är våra träningar på söndagar mellan 9:30 och 10:45 respektive 10:45 och 12:00. Varje söndag året runt, med undantag för under julen och delar av sommaren, har vi friidrottsträning för barn upp till 12 år. Vi tränar allsidigt och i stort sett alla friidrottsgrenar prövar vi på. Vi tränar utomhus (på Heden) under stora delar av året men under de kalla månaderna är vi inomhus i friidrottshallen bakom Idrottens Hus. Under träningen är vi indelade i mindre grupper. Vi har även löpträning och extra träning under delar av året.

Vår ungdomsledare uppdaterar kontinuerligt med information på Facebook.

 

Ungdomsgruppen

Våra ungdomar (12 år och uppåt) tränar löpning på olika tidpunkter under veckan. Vi tränar utomhus året runt på olika platser i Helsingborg enligt särskild information.

Är du intresserad av träna friidrott med oss?

Från den termin man fyller fem år kan man börja i vår friidrottsträning. Vår verksamhet är populär (vi är ungefär 150 barn och ungdomar i verksamheten) och vi har tyvärr en kö på ca ett halvår till ett år. Vi tar in nya barn i augusti och i januari, men fyller också på däremellan om det finns plats.

 

Här går du vidare till medlemsansökan och kö!